Ronnie en Carla

Hallo,

Wij zijn Ronnie en Carla, wij hebben zo'n jaar of 8 geleden onze eerste kamper gekocht. Dit was een Fiat Ducato met een Alkoof. De was is zeer slechte staat. Aangezien ik docent ben en mij toemalige school een afdeling motorvoertuigentechniek had kom ik een jaar lang aan de camper sleutelen. Na een jaar zwoegen zijn we ermee op vakantie gegaan.

20110510204253Het beviel ons prima. We zijn er 3 jaar lang mee op vakantie geweest o.a naar Hongarije, Duitlsland en Frankrijk. Het enige nadeel van deze camper was dat hij hoog en smal was, dus een enorme windvanger. We hadden toen besloten hem te verkopen, en dit lukte vrij snel. Maar wat nu, we wouden wel weer een nieuwe camper. Tijdens onze reizen hadden we al een paar keer een Hymer 660 gezien. Dat moest hem worden, en wij opzoek.

 

cochemDat viel niet mee, we zijn in Venlo, Den Haag en Hardenberg geweest maar konden onze camper niet vinden. Inmiddels hadden we besloten om de camper die we in Den Haag gezien hadden  te kopen. Aan deze camper moest nog wel behoorlijk wat gebeuren, en eingelijk had ik daar geen zin.

Toen plopte er ineens een Hymer 660 op marktplaats op, in Enschede. Ik zei tegen Carla deze wil ik eerste bekijken voordat we weer naar Den Haag zouden zouden gaan.

 

gardaEn ja hoor dat was hem. We waren meteen verkocht. Hij was zowel van binnen als van buiten in prima staat. En deze hebben wij dus zo'n vier jaar geleden gekocht. We hebben in middels vele leuke vakantie er meer gemaakt. We gaan vaak naar Duitsland en we zijn een keer in Italie met de camper geweest.

Inmiddels had ik mijn zwager ook aangestoken met het hymer660-virus. Hij er ook een aangeschaft. We hebben samen al aardig wat reizen achter de rug. oranjestein

Tijdens een verveelde bij maar eens besloten een website te maken om te kijken of er nog meer Hymer 660 bezitters waren. Als snel kwamen er een hoop leden op deze site.

Helaas tot 2 aan toe een sitecrach gehad en moesten we weer overnieuw beginnen. Toch hadden er zich zo'n 75 leden zich aangemeld waarvan er zo'n 25 zich ook daadwerkelijk aangemeld hadden op de Hymerbezitter Pagina.

In middels hebben we op de opening van Rink en Eline's pand van de Meerpaal gevierd met een groot aantal campers.

Ik hoop dat we nu geen pech meer hebben met de site, en dat hij snel weer helemaal vol staat met leuke verhalen.

Gr Ronnie en Carla

Aanvullende gegevens