Mariette en Hans

Sinds 3 jaar zijn wij de gelukkige bezitters van onze Kwibus, een Mercedes Hymer uit 1983. Natuurlijk gekocht via Rink die deze 3 liter krachtpatser al voor een belangrijk deel had gerestaureerd en gereviseerd: compleet nieuwe stoffering van voorstoelen en rondzit, nieuwe vloerbedekking, buitenkant opknappen, motor revisie en later nog Tijgerballen en parkeersteunen achter.

Wij hebben toen de puntjes op de i gezet door het "houten"binnenwerk een mooiere kleur te geven, alles wat bruin metaal is binnen zwart te maken evenals de kunststof zijbakken. Repareren van boiler, douchebak, kachelafvoerbuis en toiletspoelsysteem. Alle gordijnen en hangende stoffering verwijderd en nieuwe rolluiken aangebracht. Nieuwe radio en klokje en een enkel lampje en natuurlijk veel schoongemaakt ....maar nu is onze Kwibus weer als nieuw van binnen.

Aan de buitenkant moest ook nog een en ander gebeuren: scheur in bumper en motorkap repareren, antenne vervangen, zwarte pezen vernieuwen, dak reinigen schilderwerk van kapjes, trapje en spiegelhouders. Nog even een buitenaansluiting gemaakt voor onze skottelbraai en nieuwe banden erop. De taxateur was zeer tevreden en wij dus ook.....

Wij gaan elk jaar een paar keer naar het buitenland: Italie, Frankrijk of Griekenland en natuurlijk zoveel mogelijk weekendjes in ons eigen land. Genieten hoor!!

Aanvullende gegevens