Op vakantie 2017

De zomervakantie is zo goed als voorbij. Wij zijn weer terug van een fantastische vakantie in Oostenrijk. Ons is opgevallen dat er steeds minder Bruine Beren op de weg zijn.Een betere Camper is er niet.Er zijn bij ons wel een paar nieuwe achterbanden opgekomen .En goed alle pijlstokken en meters in de gaten houden.dan gaat ie nog jaren mee. Nu gaan we nog weekendjes weg we kunnen het niet laten.....Iedereen die nog weg gaat een heel prettige vakantie.....

p.s. Canal-digitaal  is 26 september weer gestopt met het doorgeven van het  Recreatie basis abonnement..

Henri Edeling

De beste wensen voor 2016

Bij deze wens ik iedereen de beste wensen voor 2016. Om maar meteen een aantal geruchten de kop in te drukken hierbij de info over mijn gezondheid. Het klopt dat ik behoorlijk op mijn donder gehad heb. En hartstilstand en een infarct gehad. Inmiddels druk aan revalideren. Dus overnachten in Giethoorn is dus geen probleem. Gaat iedere dag een stukje beter, gelukkig heb ik Carla en mijn Kids. 

Hopelijk tot gauw, ps mensen die mee willen met de blues weekeind tijdig renerveren is noodzalkelijk.

gr Ronnie en Carla

 

 

 

Blues weekeinde was erg geslaagd

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd Blues weekeinde in Giethoorn.

Lees meer: Blues weekeinde was erg geslaagd

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar.

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar is een feit.

Ondanks het toch net iets mindere weer was het toch een geslaagde overnachting voor 1 van onze club leden. Met hun gezin en 3 kinderen en 2 honden hebben ze ervaren hoe geweldig mooi het hier in Giethoorn is. Op naar de volgende.

Problemen met de site

Zoals een aantal van jullie gemerkt hebben was de site een tijdje onbruikbaar, inmiddels zijn alle problemen opgelost en heb ik de site verhuist naar daworld.nl. Een uitstekende keuze met een helpdesk waar je wat aan hebt. Dus mocht je zelf een website willen hebben . www.daworld.nl

Uitspraak in een rechtzaak MRB oldtimers

Spijtig bericht: aan de eerder vastgestelde regeling vrijstelling MRB voor klassiekers en oldtimers gaat (voorlopig) niets veranderen. Dat valt af te leiden uit de uitspraak van de Rechtbank Zeeland-West Brabant, die oordeelde dat de “belastingvrijstellingsbeschikking oldtimers niet voor onbepaalde tijd is afgegeven”.

Clemens Meerts van Meerts Rechtspraktijk, die het proces had aangespannen, reageerde vrijwel meteen via twitter: “Dit blijkt echter nergens uit. Hoger beroep is al ingesteld”.

Lees meer: Uitspraak in een rechtzaak MRB oldtimers

Aanvullende gegevens