Allemaal de beste wensen 2017

De zomer is weer in aantocht , binnenkort  kunnen we weer met de camper op pad naar de vele mooie plaatsen in Nedeland en het buitenland .

Er is met de pinksteren in Duitsland weer een Hymer treffen in Mönchengladbach vlak over de grens.... en maak er een leuke zomer van...... verder nog dit.......

Nederland mag roetfilters op dieselauto's niet eerder verplicht stellen dan de rest van Europa. Dat heeft het Europees Hof van Justitie vandaag bepaald. Het kabinet was in beroep gegaan tegen de weigering van de Europese Commissie roetfilters eerder verplicht te laten stellen in Nederland dan in de rest van de EU.....hopelijk komt er niks van..

Henri Edeling

https://www.facebook.com/events/129853100833940/

De beste wensen voor 2016

Bij deze wens ik iedereen de beste wensen voor 2016. Om maar meteen een aantal geruchten de kop in te drukken hierbij de info over mijn gezondheid. Het klopt dat ik behoorlijk op mijn donder gehad heb. En hartstilstand en een infarct gehad. Inmiddels druk aan revalideren. Dus overnachten in Giethoorn is dus geen probleem. Gaat iedere dag een stukje beter, gelukkig heb ik Carla en mijn Kids. 

Hopelijk tot gauw, ps mensen die mee willen met de blues weekeind tijdig renerveren is noodzalkelijk.

gr Ronnie en Carla

 

 

 

Blues weekeinde was erg geslaagd

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd Blues weekeinde in Giethoorn.

Lees meer: Blues weekeinde was erg geslaagd

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar.

De overnachting op de Hymer Oldtime Camperplek dit jaar is een feit.

Ondanks het toch net iets mindere weer was het toch een geslaagde overnachting voor 1 van onze club leden. Met hun gezin en 3 kinderen en 2 honden hebben ze ervaren hoe geweldig mooi het hier in Giethoorn is. Op naar de volgende.

Problemen met de site

Zoals een aantal van jullie gemerkt hebben was de site een tijdje onbruikbaar, inmiddels zijn alle problemen opgelost en heb ik de site verhuist naar daworld.nl. Een uitstekende keuze met een helpdesk waar je wat aan hebt. Dus mocht je zelf een website willen hebben . www.daworld.nl

Uitspraak in een rechtzaak MRB oldtimers

Spijtig bericht: aan de eerder vastgestelde regeling vrijstelling MRB voor klassiekers en oldtimers gaat (voorlopig) niets veranderen. Dat valt af te leiden uit de uitspraak van de Rechtbank Zeeland-West Brabant, die oordeelde dat de “belastingvrijstellingsbeschikking oldtimers niet voor onbepaalde tijd is afgegeven”.

Clemens Meerts van Meerts Rechtspraktijk, die het proces had aangespannen, reageerde vrijwel meteen via twitter: “Dit blijkt echter nergens uit. Hoger beroep is al ingesteld”.

Lees meer: Uitspraak in een rechtzaak MRB oldtimers

Aanvullende gegevens